За AQUATICA  Маркетинг  Контакт информации  Контакт форма  Beach & Bar Gorica
Посетители
Во овој момент има 1 активни посетители
local weather  
     /oC
p: / RH: /
W: / UV: /
Продажба
Мали Огласи
Фото Галерии
Pizza Nemo / Restaurant & Bar Kotva
Охридски Бисер Филеви
Центар за безбедност на вода

ОСВЕТЛУВАЊЕ ФАРТЕЛ
Локацијa: Градски Пазар
Продажба на Расвета и Електро опрема
Тел.: 046 251 755

OhridOn.com Web Portal
КИРИЛИЦА
OhridSky - macedonian independent agency
МАК БОРБА
BiznisMap - Balcan Media Partner
marketkonect - проширува бизнис можности
ДОБРОДОЈДОВТЕ

...на првиот македонски web портал за наутика...
...овде ќе најдете информации од производители и дистрибутери на пловни објекти, компании за сервисирање, миење и одржување на пловните објекти; опрема за пловни објекти; бродски и вонбродски мотори; информации објавени од Капетанијата на пристаништата - Охрид; лизинг, осигурителни и чартер компании; марини и зимски марини; пристаништа, шпедитери; едриличарски, кајак, веслачки, нуркачки и мотонаутички клубови; дистрибутери на бои и лакови и средства потребни за одржување на Вашите пловила; како и корисни совети, линкови, мали огласи... каде се одржуваат саемите за наутика во регионот и пошироко, новости од светот на наутиката и многу, многу други информации...

Вести / Настани
  [25/04/2015] Извршен првиот технички преглед со новата понтонска платформа на бродот Александрија

По завршетокот на монтажата на металната понтонска ...

  [19/04/2015] За само 60000 американски долари може да го посетите ТИТАНИК

Најпознатиот брод на сите времиња-Титаник, и понатаму е на својата локација, на дното на Атлантскиот океан. Ние го посетуваме ...

  [21/03/2015] Совети при полнење на пловилото со гориво

Пловилата за рекреација, за разлика од автомобилите, имаат посебни сигурносни прописи при точењето(полнењето) гориво. Пловил...

  [25/02/2015] Јахта влета во бар

Несреќата се случила во САД, каде што јахтата SeaVee долга 39 стапки, , со 4 вонбродски мотори по 300 коњски сили, со голема бр...

  [25/02/2015] Започна Белградскиот саем за наутика, лов и риболов

Од денес, 25 февруари, па се до 1-ви Март 2015 во хал...

сите вести и настани...
AURA
Сите производи на Swisslion Agroplod и Swisslion Takovo во Слатка куќа Т.Ц. Амам - Охрид
Продажба

asthma rescue inhaler

rescue inhaler dosage website-knowledge.com
Продажба на половни и НОВИ Моторни Пловила, Бродски и Вонбродски Мотори, Едрилици, Наутичка Опрема...
Последно објавени артикли...
Половни Кајаци
Гумењаци Rafting 46
Фиксна MARINE радио станица
Цилиндрични одбојници тип ВВ
Интервју
Дали сте знаеле за...
Мали Огласи
Објавете Ваш Оглас
сите мали огласи...
Ви Претставуваме:
Саеми за наутика
Саеми за наутика во 2014 год
Слика на денот
Видео на неделата

ДООЕЛ Трикаро Охрид
тел.: 078 299 515; 078 299 520
e-mail: trikarodooelohrid@yahoo.com

Едриличарска Федерација на Македонија  Меѓународна Едриличарска Федерација  Меѓународна Кајакаска Федерација  Меѓународна Веслачка Федерација 
За AQUATICA  Маркетинг  Контакт информации  Контакт форма  Beach & Bar Gorica Copyright © 2012 Aquatica2010