• Акватика Јахтинг едриличарски клуб

Активности

Школа за едрење

-за деца
-за возрасни

Организација на натпревари и настап на натпревари на државно и меѓународно ниво

Чартер активности

кратка тура со едрилица 2,5 часа
-долга тура со едрилица 5 часа
-Залез тура
-ноќна тура
Тим билдинг за компании Меч трки
Регати

Нашата флота

-Макси 77
-Кентаур
-Х 22


Вратете се на почетокот